Thursday, March 29, 2007

Alida fylte ett år den 28.mars

I går gikk vi begge inn til Alida på morgenen med pakker, og fyrverkeri på en Snack Jack kjeks. Alida var helt forundret. Skjønt ingenting. Heldigvis fikk vi filmet det mangfoldet av ansiktsuttrykk hun hadde.
Kl.16 kom gjestene, og da var det duket for pølser og brus. Alida fikk smake pølser for første gang, og hun elsket det.


Her er familien Sævereide. Pinneis hører jo med i et barneselskap...

....og det gjør også rød gele, boller og bursdagskake. På grunn av en hel mengde med nonstop brukte vi dem til å skrive "Alida 1år" på kaken.


En av gavene hun fikk var denne dissen( eller for oss sørlendinger, denne ronsen). Det var rett og slett et "røverkjøp". Jessica fikk også prøve den, og det falt også i smak hos henne.

Denne sykkelen fikk hun i bursdagsgave av Magnar og meg. Et meget godt kjøp. Hun sitter velvillig i den når vi f.eks henter posten eller på småturer som bort på lekeplassen. Skikkelig gøy.
Tusen takk for alle sms gratulasjoner og alle gavene Alida fikk. Topp alt sammen uten unntak.

9 comments:

Marcus, Sondre, Kristin og Roger said...

Så gøy å se...skulle ønske vi kunne væer der med dere. Hun er jo så skjønn. Gleder oss til påske:)

Anonymous said...

Gratulerer så masse med go'jenta...lenge leve ronse, selvom ingen andre forstår hva det betyr:)Hvor har dere kjøpt sykkelen? Den var veldig stilig, må jo bynne å tenke på ett års gave vi og nå:)guri som de vokser! God påske til dere alle tre-klem fra Jeanette m/gjengen:)

Synøve said...

Wow...tiden går fort!!!!
Føles ut som at hun blei født i går... men det gjør det vel sikkert ikke for dere, siden dere ser henne hver dag:)Gi en forsinket bursdags klem fra meg da:P

Jessica said...

Det var et kjempekoselig selskap!
Tusen takk for at jeg fikk komme! :)

Anonymous said...

Så skjønn jenta dåke har!! Har fått sett noko bilder i lunsjen :) Bare ett år te me 10 års reunion nå Magnar!!
Koz

Benjaminson said...

Jeanette:
Ja, nå begynner de virkeliog å bli store. Ronsa kjøpte vi på Toys`rus(vet ikke helt hvordan det staves, men du skjønner sikkert hvilken butikk jeg mener...). Alida elsker den. God påske til dere også. Vi reiser til Hovden på torsdag. Marianne

Synøve:
Bursdagsklemmen er så godt som gitt vet du. Jo, jeg synes dagene flyr. Kul sang dere har laget. Hadde vært skikkelig kult hvis dere vinner. Supergod påske til deg også. Marianne

Jessica:
Knallgøy at du kom.

Anonymous said...

Heisann og hoppsann alle sammen! ..og Gratulerer med overstått bursdag Alida!! :) Tante får komme på besøk til deg etter påsken..

Men bare så dere vet det så har dere TIKKEN!!!

les regler på siden min..

Benjaminson said...

Hei Veronica! Takk for hilsenen. Jeg lurer på hvem av våre gamle klassevenner som har tenkt til å dra i gang...? Vi koser oss med Alida i mellomtiden:)
Magnar

Benjaminson said...

Bare kom, Renate! Da e DU som må sova med TIKKEN i natt! MAg