Wednesday, December 27, 2006

Juletider er gode tider

I Søgne

13. desember kjørte vi til Søgne. Turen ned gikk kjempefint. Alida var utrolig tålmodig. Vi hadde noen flotte dager hvor vi var på besøk hos venner og familie. En av dagene tok vi formiddagen i Kristiansand. Vi hadde noen avslappende timer hvor vi kjøpte hver vår kakao og spaserte rolig nedover Markens. Helt herlig. Godt å komme litt bort fra alt regnet i Bergen.

Tante Kristin og Bestefar



Her er vi hos Mette, Noah og Mats. Noah har fått trommesett. Selvfølgelig ville Alida teste det ut, og da er ikke pappa vanskelig å spør med.



På lørdagen avr vi hele gjengen hos Vassnes på biffmiddag. Det var helt utrolig nydelig. På bildet er Marcus, Sondre og Alida.





Her er Olderfar i Søgne. Siden Vassnes og Benjaminson skulle feire jul og nyttår på Vestlandet, inviterte Olderfar og Oldermor hele gjengen pluss Oddvin og Silje på pinnekjøttmiddag. Etter middagen delte de ut presanger.




Alida sitter trygt og godt på Oldermor sitt fang.



På Halsnøy



Viktig i disse juletider å få litt mosjon.






Alida fikk åpne noen pakker før hun la seg. Akebrettet fikk hun av tante silje, bestemor og bestefar i Søgne. Det var storstas. Bunaden hun har på seg har Marianne, tante Kristin og tante Silje brukt da de var små. Alida er oppkalt etter hennes tippoldermor(Alida). Og da nesten hele gjengen(Marianne var hjemme med feber, bronkitt og forkjølelse)var hos Alida sine olderforeldrene 2.juledag, fant oldermor frem en sølje som Alida kunne arve etter hun som hun er oppkalt etter.






På juleaften var vi sammen med tante Torunn og farmor og farfar til Magnar. Vi spiste deilig pinnekjøtt og selvfølgelig riskrem til dessert. Det smakte fortreffelig.


1 comment:

Sturla said...

Ser ut som dere har hatt en fin jul (synd du var syk, Marianne). Gleder meg til å treffe dere igjen!
:)
Jule- og nyttårsklem fra Sturla